9. lokakuuta 2013

Improvisaatiolla voidaan kehittää työskentelytapoja

Taru Kasandra
Taiteen freelancer, Proimpro Oy:n tuottaja

Improvisaatiolla voidaan kehittää työskentelytapoja 

Improvisaatiolla voidaan kehittää luovuutta, rohkeutta, poistaa esiintymisjännitystä sekä tulla jopa huippu johtajiksi! Toisinaan on hyvä pysähtyä miettimään myös omaa viestintää tekojen ja roolien vaihtamisen kautta: olenko viestinnässäni selkeä, luotanko ja voiko minuun luottaa, kuinka saan tarjouksillani tiimini seuraamaan minua.

Proimpro Oy järjestää syyskaudella 2013 kaksi kolmen (3) tunnin improvisaatioklubia, joihin jokainen improvisaatiosta kiinnostunut on tervetullut! Klubi sopii sinulle, joka haluat kehittää esiintymistäsi, jatkaa tutustumista ja prosessia improvisaatiotyökalujen kanssa tai tutustuttaa ystäväsi improvisaation saloihin! Ilta on jaettu kolmeen osaan (improvisaatioharjoitteisiin, työelämän sovelluksiin ja keskusteluun) ja illan painotukset eri osa-alueisiin mukautuvat aina osallistujien kiinnostuksen mukaan.

Kiinnostaako improvisaatio? Haluaisitko osallistua lyhyeen ja rentoon esiintymisvalmennukseen? Tule Improklubille!

Improklubit TI 5.11. JA TI 3.12.2013 KLO 17-20, paikkana HUB Helsinki, Annankatu 31-33 C 37, 00100 Helsinki

Osallistumismaksu on 25e/kerta. Sitova ilmoittautuminen Improklubille viimeistään klubia edeltävänä perjantaina sähköpostitse tai Proimpron nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta! Improklubille mahtuu max. 20 osallistujaa.

Tule rohkeasti heittäytymään!

info@proimpro.fi
www.proimpro.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti